Bezoek de talloze Griekse eilanden

Nou dat op vakantie gaan nog steeds een mogelijke optie is, en vakantieperiodes steeds dichterbij komen, is het een goed moment om eens een kijkje te nemen naar een aantal leuke vakantiebestemmingen om een bezoekje aan te plegen. 

 

Een werkelijk adembenemende vakantie om te nemen is eilandhoppen Griekenland. Griekenland staat erom bekend dat ze een overvloed heeft aan eilanden. Er zijn zelfs zoveel eilanden, dat de Grieken zelf niet eens weten hoeveel eilanden ze in totaal hebben. Ze zijn gewoon de tel kwijt. Wie weet brengt een echte bofkont op vakantie wel een nieuw eiland in kaart. Van alle eilanden zijn er geschat maar ruim 200 bewoond!

 

In een vakantie Griekenland valt veel te beleven, maar eilandhoppen is toch wel de crème de la crème van Griekenland.

Met de onbewoonde eilanden, het heerlijke mediterrane klimaat en de azuurblauwe zee maakt het voor een uitstekende plek om te ontspannen. Je brandt rustig weg op een strand in de zon, en om af te koelen neem je een verfrissende duik in de zee.

Maar de bewoners op de wel bewoonde eilanden zijn niet te vergeten. Ze wonen uiteraard op eilanden, wat het tempo van hun leven volkomen anders. Tijd is daar lang niet zo belangrijk. Als iets niet lukt, dan kan het wel wachten. Neem anders een ander alternatief. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk en pietje precies, en dat is toch fantastisch! Dat is nou precies wat heerlijk is tijdens je vakantie. Geen deadlines, iedereen op zijn tempo om volkomen bij te komen. Lukt iets niet? Boeie, dan doen we toch iets anders. 

 

Genoeg van de eilanden?

Mocht je de eilanden gezien hebben, dan kun je ook de adembenemende oud Romeinse en Griekse cultuur bekijken. Word omver geblazen door de oude pilaren onder de prachtige oude tempels. Boek snel, voordat alles weer duurder wordt.