Dubai vakantie

Dubai is de perfecte locatie voor een top vakantie. Elk hotel beschikt over een zwembad en de stad ligt ook nog eens aan de zee. Je kan in Dubai dus lekker luieren aan het strand, maar je kan ook mooie gebouwen bekijken. Op vakantie in Dubai hoef je je nooit te vervelen!

dubai vakantie

Pakketreis

De meeste mensen boeken een pakketreis naar Dubai. In dit pakket zit de vlucht, transfer en het hotel. Dit geeft mensen zekerheid, omdat ze naar een land gaan waar ze vaak nog nooit zijn geweest. Alleen zitten er wel een aantal nadelen aan een pakketreis, deze zijn al samengesteld. Je hebt dus niet altijd jouw favoriete keuze. Vaak is er niet de perfecte match; het hotel dat je wil, de vluchttijden die je wil, de luchthaven of de transfer. Hierin moet je je dus kunnen aanpassen. Om de vakantie precies te plannen hoe jij het wil, is het een aanrader om alles los te boeken.

Dubai vakantie zelf regelen

Meestal kiezen mensen ervoor om zelf de vakantie naar Dubai te boeken wanneer ze er al zijn geweest. Zij weten dan waar ze graag willen verblijven en wat slimme keuzes zijn, omdat ze al weten hoe het is om op vakantie te gaan naar Dubai. Het is verstandig om gebruik te maken van een vliegticketvergelijker om aan goedkope vliegtickets te komen.

Als je nog nooit in Dubai bent geweest, moet je weten dat de stad erg schoon is. Het is zelfs verboden om kauwgom te eten. Dit zorgt ervoor dat 3-sterrenhotels in Dubai niet te vergelijken zijn met 3-sterrenhotels in Spanje. Wanneer je niet super veel luxe wil, kan je prima verblijven in een 3-sterrenhotel. Dit scheelt ook erg veel in de prijs. Ben je wel opzoek naar luxe? Dan is het een aanrader om naar de wijk Jumeirah te kijken. Hier staan vooral 5-sterrenhotels, vlakbij de boulevard en het strand.

Dubai vakantie hotels